2010. április 24., szombat

Így gondozd a magyarodat.

Kis segítség magyartartóknak:

- A magyar géniusznak két archetípusa van. A bartók és a puskás. A bartók sovány, a puskás kövér.
- A magyarod élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a magyarokkal? Was für ein magyar?
- A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
- Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk...
- A magyar emlõs. Egy magyar nem csinál nyarat.
- A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
- A magyar az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
- Ki tartson magyart? Kezdõ magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.
- Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
- A sárgamagyar... a tágasság érzetét kelti. A narancsmagyar....mámoros. A vörösmagyar....meleg. A jómagyarember.... az már a járásáról megismerszik. Mint komor bikáé. Levegõt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos.
- A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
- Olcsó magyarnak híg a leve!

Esterházy Péter

Gyönyörű darab.
Ja, egy netes videóról szedtem. Én nem magyargyalázásnak hívnám. Inkább magyar elkeseredésnek. Hogy van az, hogy nagy íróink, pl. Kertész Imre "nem érez, nem gondlkodik együtt a kétségbeesett magyar ideológiával" ? Ez sikerült a MAGYARoknak elérnie. Mert ugye az író arra is van, hogy vezesse, fejlessze bizonyos téren az ember szellemi világát. És értek itt MAGYAR költőkre. Mert persze egy Candide nem dob sokat rajtam, nem is értem, minek pazarolni a papírt, hogy ezt leírják, nyomtassák. Persze egy Petőfi vagy arany vers, neadjisten Radnóti, az überelhetetlen. De elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon!
És nem tisztelt Ferenc, nem, a Mélyen Tisztelt és természetesen Ártatlan, vagy politikai fogolyként benntartott magyar volt az!
UFF

Ui: I Love Hungary
Remeg a föld, remeg az ég, ha száll a magyar gép! (Magyar Légierő tisztelőknek kötelező!)

6 megjegyzés:

  1. Hülye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vagy talán oláh?

    VálaszTörlés
  2. 1. Tanulj meg írni.

    2. Az egészséges önkritika, illetve költőink által megénekelt nemzet kritika természetesen kell. A baj az, hogy ez se nem egészséges, se nem ÖNkritika. Konkrétan kimondom, egy zsidó paraszt közepes leplezettséggel szid minket.

    Miért van az, hogy magyarba szakadt zsidók kényük kedvük szerint kenhetik ránk a szart, de ha mi kinyitjuk a szánkat, az mindjárt antiszemita?

    VálaszTörlés
  3. A cél halál, az élet küzdelem, az ember célja e küzdés maga...Mondottam ember: Bízz és bízva bízzál! (Madách)

    VálaszTörlés
  4. Nem igazan értem honnan jön ez a nagy zsidózás tekintve hogy az egy legismertebb magyar nemesi család katolikus sarjáról van szo. Ja es ne faradj ha libsiznél jobb oldali vok Wass Albert írásait is szeretem és az indokolatlan sarozasa is zavar. Elkeserít ez a mindent átható ostobaság amit látok mind bal mind jobb oldalról.

    VálaszTörlés