Óhh...
Ahhh...
Úhhh...
Jehhhh...
Igen. Eszem.
MA uzsiztam. Nem is akármit. Parisi'é a'la Zsemlo'ár. MAgyarán Páriszis zsemle.
Na, akkor el is kezdem:
Parisi'é a'la Zsemlo'ár
(olvasd: parizié ala zsemloá')
Nehészségi szint: 2/5 HA a kést ismered, mint tárgyat, nem okozhat gondot.(olvasd: parizié ala zsemloá')
Ínyenc: 1/5 Bárki szereti, aki meg tudja különböztetni a sósat az édestől.
Élvezet: 5/5 Igen, ennél többet csak nő nyújthat. (ezt ki ki értelmezze a rólam kialakult képe szerint)
Fogyasztási idő: 1-2 perc
Hozzávalók:(1 szendvics)
-Zsemle, jó minőségű, esetemben 1 napos, de SPAR, azaz 5/5 a minőség.
-1 szelet párizsi (PICK Békebeli Füstölt, mi más?)
-margarin (Ráma, de itt mindegy)
- Reszelt trapista, szigorúan magyar, mert ugye ez egy nacionalista szendvics.
Elkészítés:
Kés, budlibicska, pillangó, szamurájkard, machete elő! A lényeg az élesség. A láncfűrész nem nyert, de mérnökpalánták berakhatják a lézeres CNC alá a zsemlét. Szépen félbevágni. A kis kezecskétekre vigyázzatok, inkább kérjétek felnőtt, vagy legalább józan ember segítségét!
Ezután szépen kennd meg margarinnal, persze lehet vaj is, ha csak az van. Egy sebészi mozdulattal helyezd középre a párizsiszeletet. Szórd meg ízlés szerint sajttal. Majd, a legnehezebb művelet jön, a két fél összecsukása. Ehhez szükséged lesz minden ninja-reflexedre! Ha ez megvolt, tálalhatod! (magyarán ehetsz, tömd a majmot!)
Ugyanez a sajt elhagyásával és margarin helyett zöldfűszeres vajkrémmel egy új művi élvezetet okoz.
Jóétvágy!
UFF
Dehát én sajtkrémmel szeretem...
VálaszTörlés